Rotterdamse
:Improvisatie 
 Poel

 
De R:IP geeft geluidsdragers in eigen beheer uit, zowel compilaties als integrale concertopnamen. Deze uitgaven zijn te verkrijgen via de WORM winkel (010-4762290) en via het secretariaat van de R:IP (010-2440951). De WORM winkel is gevestigd aan de Mathenesserweg 11 te Rotterdam, en is open van dinsdag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 18.00 uur.

Projecten waarvan geen materiaal uitgebracht is, worden wel opgenomen in het geluidsarchief. De meeste concerten vanaf 1997 staan op compact disc. De opnamen uit het archief zijn op aanvraag te beluisteren.
 

Uitgebracht:


 
R:IP onder leiding van Peter Sterk: MASSA

1. wording
2. biomassa
3. de grenzen van de stilte
4. steenmassa / watermassa
5. zwerm
6. ijsmassa
7. zandstorm

Opnamen van repetities en concertuitvoering in Dodorama, mei 2000. 
prijs 9,00 euro


 
R:IP onder leiding van Wilbert de Joode: Extremen

Vijf vrije impro's van verschillende formaties uit de R:IP tijdens de uitvoering van het project Extremen  in Dodorama, mei 1999.

prijs 9,- euro

mixt-uur

Live-mix van materiaal uit het R:IP geluidsarchief, door Hugo van Rooij. Gemaakt ter gelegenheid van R:IP's tienjarig jubileum in november 2000.

prijs 4,50 euro


 
V:IP / Vrije Improvisatie Processen

Compilatie van tien geslaagde improvisaties uit de V:IP-serie, samengesteld door Hugo van Rooij. De cd laat horen hoe afwisselend werkelijk vrije improvisatie kan zijn. 

Met muziek van: Hugo van Rooij, Koji Kobayashi, Jos Valster, Wilbert de Joode, Joost van Oosten, Ab Bol, Guus Derkzen, Mikael Lindquist, Victor Snijtsheuvel, Klaas Visscher, Hans Tonino, Lars Skoglund, John van Tiggelen, Willy Bakker, Peter Sterk, Mariëtte Kleisen, Pierre Verbeek.

uitgave december 2001
prijs 4,50 euro