Rotterdamse  
:Improvisatie  
 Poel
 

 

 

 
 

 

 

Gerard van Dongen

R:IP-projecten 
De projecten die de R:IP organiseert worden geleid door één van de leden of door een gastprojectleider. Deelname aan de projecten staat ook open voor niet-leden of aankomend leden van de R:IP. De eisen die aan deelnemers gesteld worden verschillen per project, afhankelijk van de inhoud. Wat wel altijd verwacht wordt is dat de musici een duidelijke affiniteit hebben met de vooruitstrevende improvisatiemuziek, en dat zij veel initiatief tonen in de uitwerking van een project. 

lidmaatschap 
Voor slechts 10 euro ben je een jaar lang lid van de R:IP. Hiermee steun je de R:IP die een unieke vereniging is in Rotterdam en zelfs binnen Nederland zijn gelijke niet kent. Verder kun je R:IP-concerten kostenloos of tegen gereduceerd tarief bijwonen, en CD's van R:IP-concerten tegen gereduceerde prijs of kostprijs verkrijgen. Ook kun je kunt gebruik maken van de collectie literatuur die de R:IP over improvisatiemuziek bezit.
 

Maak 10 € over op giro 48472
t.n.v. Rotterdamse Improvisatie Poel, Lieve Verschuierstraat 63b
3021 ZD Rotterdam onder vermelding van "lidmaatschap 2007"

 

 
contact 
Meer informatie is te verkrijgen bij Han van Hulzen op 010-4766082. Wil je een e-mail sturen, klik dan hier: e-mailen naar R:IP